divendres, 1 de novembre del 2013

Anàlisis d'un Blog

Abans d'analitzar un blog he escollit el que més m'agradat perquè considero que és el més complert en tots els aspectes, és La Eduteca.
Quan dic que és complert, des de el meu punt de vista, és perquè quan entres en aquest blog trobes tot tipus de continguts, és a dir, podem trobar des de material per l'aula fins la normativa d'educació.
Un blog educatiu,  que t'incita a seguir buscant i aprenent d'ell.
És com si fos un bon llibre de lectura, d'aquells que comences a llegir i de lo interessant que està no el deixes fins que l'acabes, és el típic blog que vols tenir per seguir aprenent.
Així doncs, aquest és un blog endreçat, extens, creatiu, actualitzat i que a més té, blogroll, etiquetes, pàgines estàtiques, té logotip, guia de l'usuari, en la qual ens explica tot el que està relacionat amb el blog, és a dir, l'objectiu que vol aconseguir amb aquest blog, les rets socials, funcionalitat, utilitat, etc.
Com veieu és un blog que no l'hem de deixar de veure i aprendre d'ell, així que, entreu a l'enllaç que us facilito o busqueu-lo en el meu llistat de blogs que segueixo.

Aprofiteu aquest oportunitat d'aprendre d'un artista!

Blog de Óscar Alonso:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada