dijous, 31 d’octubre del 2013

Prezzi

A la classe de GTIC hem après a fer una presentació amb una eina nova, el Prezzi. Aquesta, ens pot ajudar molt a l'hora de fer una presentació i un mapa conceptual, ja que, amb aquest programa ho pots visualitzar tot a l'hora, en la mateixa finestra, i això et dóna la facilitat de poder-ho ordenar tot en conjunt.
Personalment trobo que pot ser molt útil a l'hora d'estar a l'aula amb els nens, perquè et dóna la facilitat de poder tractar un tema general i aprofundir visualment, és a dir, podem tractar un grup d'objectes del mateix color i després ampliar els objectes que vols treballar a més a més.
És una eina molt completa en aquest aspecte i molt visual, per això pot ser molt útil per l'aula.
Tot i així, penso que per una presentació formal no s'aprofitarà al màxim, perquè pot arribar a marejar si no es limiten les animacions, així doncs, si utilitzem poques animacions i simplement és per mostrar, no es traurà el màxim profit.

El meu Prezzi:

El següent Prezzi m'agradat perquè és original i complet:

Prezzi de l'escola Jacint Verdaguer de Santa Eugènia de Berga (Catalunya):
Prezzi amb molta lletra:

Finalment, he arribat a la conclusió que el Prezzi, tant per presentació, mapa conceptual o treball a l'aula pot ser molt útil, però depèn molt de la creativitat de l'autor i de la part del cervell que vulgui estimular del públic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada