divendres, 25 d’octubre del 2013

Un llibre o una eina? Una pel·lícula o un fet?

En la nostre carrera estem treballant ser un bon comunicador; tant en expressió escrita, digital i oral.
Saber ser un bon comunicador és molt important en la nostre professió, ja que, si no som bons comunicadors vol dir que el missatge no arriba al receptor (els nens), per tant, vol dir que no aprenen.
A part de fer treballs d'exposicions, Powers Points i presentacions, ens estem llegint un llibre, "Com parlar bé en públic" que et dóna moltes tècniques per aprendre a parlar bé en públic, és a dir, la por de quedar-te en blanc, et dóna uns "trucs" per saber sortir de la situació, també parla de els passos que s'haurien de fer per treballar una bona exposició, presentació en públic, etc...
Encara no l'he acabat, ja que, considero que és un llibre en el qual has de gaudir llegint-lo i interioritzar el que et diu perquè així el llibre et serveixi com eina d'aprenentatge.

El fet de llegir-me aquest llibre m'ha fet recordar que hi ha una pel·lícula, "El discurso del rey" que demostra clarament que ser un bon comunicador depèn d'un mateix, que es pot treballar i aconseguir. Segurament a uns costarà més que a uns altres però el que importa no és quant ens costarà, el que importa és arribar a ser un bon comunicador perquè arribi el teu missatge als nens/es. A més ser un bon comunicador dóna moltes avantatges, no solament en l'àmbit professional, també en el personal.
Així doncs, animo a totes aquelles persones que no hagin vist la pel·lícula a veure-la i els que no hagin llegit el llibre a llegir-lo.

Principals actor de la pel·lícula:

Aquestes fotos les he extret de: wikipedia, aquí podreu trobar més informació sobre la pel·lícula i la història.


Filming Colin and Helena.jpg
Colin Firth i Helena Bonhman Carter


Geoffrey Rush
                         













Mai és suficient pel coneixement!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada